• כלים לשירותך
  • כניסה לחשבון שלי
עמוד בית
האיגוד הישראלי
לפרמקולוגיה קלינית רפואה, ייעוץ ומחקר בתרופות
האם בשר אדום באמת מסוכן לבריאות?

מבול של מחקרים בעד ונגד בשר אדום ומסרים סותרים לגבי אופן צריכתו הובילו לבלבול רב בקרב צרכנים. האם עלינו לצרוך בשר אדום במתינות או להימנע ממנו כליל? לירז בלומנפלד, תזונאית ונטורופטית העוסקת בשיטת הפליאו מסדרת לכם את הראש

ברוכים הבאים לאיגוד הישראלי לפרמקולוגיה קלינית

חברי האיגוד מוזמנים להתעדכן בפעילות האיגוד, לצפות בכלים שימושיים לעבודה השוטפת, לשלם דמי חבר ועוד
כניסה לחברי האיגוד
הציבור מוזמן לקרוא מידע עדכני ואמין בתחום הפרמקולוגיה הקלינית, להוריד טופסי הסכמה, לקרוא הנחיות קליניות וניירות עמדה ועוד
איני חבר/ת איגוד